AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta iz görmek

Kahve falında vücutta iz görmek

Kahve falında vücutta iz görmek zenginliğinin artacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, büyük atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta iz gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında vücudunda dikiş izi görmek parasal anlamda rahat edeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta iz görmek kazançlı işlere girileceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta dikiş izi görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda izler görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda iz görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda ameliyat izi görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalettir.

Kahve falında vücutta yara izi görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Kahve falında vucudunda yanık izi görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir