AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta balık görmek

Kahve falında vücutta balık görmek

Kahve falında vücutta balık görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta balık gördüyseniz:

  • Bazı sözleriniz, sevdiğiniz bir kişinin cesaretine veya kendine olan güvenine zarar verebilir.

Kahve falında vücudunda balık görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta balık görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta kırmızı benek görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta hastalık görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücut çatlağı görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuda limon sürmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta iz görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda döküntü görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir