AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunu çıkarmak

Kahve falında kurşunu çıkarmak

Kahve falında kurşunu çıkarmak planların tutmayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında kurşunu çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygusal davranan bazı kişiler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilirler.

Kahve falında sırtından kurşun çıkarmak problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kurşunu çıkarmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun çıkarmak borçların kısa sürede ödeneceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında karnından kurşun çıkarmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işarettir.

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak kazancın devamlı olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir