AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Gereken sorumlulukları almaktan kaçınmayın.

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, lükse ve konfora kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine inanılır.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, dertlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kurşunlanmak iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ayaktan ayakkabı çıkarmak zor zamanların biteceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret eder.

Kahve falında ayaktan kir çıkarmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, şansının da döneceğine yorulur.

Kahve falında ayaktan diken çıkarmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir