AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda yaralar görmek

Kahve falında vücudunda yaralar görmek

Kahve falında vücudunda yaralar görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda yaralar gördüyseniz:

  • Başkalarının peşinden gitmek yerine kendi planlarınızı uygulamalısınız.

Kahve falında vücudunda yara cıktıgını görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun vücudunda yaralar görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta yara izi görmek fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin vücudunda yara görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin vücudunda yaralar görmek hayallerin yarıda kalacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda yaralar görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin vücudunda yara görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu yara görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir