AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudu yara görmek

Kahve falında vücudu yara görmek

Kahve falında vücudu yara görmek iş sahibi olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, güzel bir hayat süreceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, duaların kabul olacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudu yara gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar bazı konularda pozisyonunuzu korumanıza yardım edebilir.

Kahve falında başkasının vücudunda yara görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kırmızı yaralar görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, daha geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta yara izi görmek bunalımlı günler geçirileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin vücudunda yaralar görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücut yarası görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, adının fesada karışacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunun yara olduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir