AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin vücudunda yara görmek

Kahve falında eşinin vücudunda yara görmek

Kahve falında eşinin vücudunda yara görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, hasta olacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin vücudunda yara gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Kahve falında eşinin vücudunda yara görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, erken evlilik yapacağına delalettir.

Kahve falında birinin vücudunda yaralar görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına işaret eder.

Kahve falında vücut yarası görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kendi vücudunda yara görmek kimse ile tartışmayacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda siyah yaralar görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda yaralar olduğunu görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına delalettir.

Kahve falında vücudu yara içinde görmek özlemlerini bitireceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta yaralar görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir