AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin vücudunda yara görmek

Kahve falında birinin vücudunda yara görmek

Kahve falında birinin vücudunda yara görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, makam edineceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında birinin vücudunda yara gördüyseniz:

  • Çevrenizde, sizin için olumlu ya da olumsuz laf taşıyan bir insan var.

Kahve falında vücutta yaralar görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi vücudunda yaralar görmek planlarının bozulacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda yaralar olduğunu görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta yara çıkmak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunun yara döktüğünü görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına yorulur.

Kahve falında vücudunu yara içinde görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda kırmızı yaralar görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, niyetlendiği işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir