AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun vücudunda yaralar görmek

Kahve falında çocuğunun vücudunda yaralar görmek

Kahve falında çocuğunun vücudunda yaralar görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çevre değiştireceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun vücudunda yaralar gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği gibi yapılabilmesi için gerekli şeyleri sıralamak ya da bahaneler bulmak yerine, yararlı planlar yapmanız daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında çocuğunun vücudunda yaralar görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda yara görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında vücutta yara görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin vücudunda yara görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda yaralar olduğunu görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek hem hayatının kurtulacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta yara çıktığını görmek helal kazanç elde edeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda yaralar görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, korkularının yok olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir