AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda yara cıktıgını görmek

Kahve falında vücudunda yara cıktıgını görmek

Kahve falında vücudunda yara cıktıgını görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda yara cıktıgını gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında vücudunda yara cıktıgını görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında bir kızla cıkmak kişinin zor günlerden geçeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sakalı cıkmak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evin damına cıkmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işarettir.

Kahve falında çukurdan cıkmak ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında dağın tepesine cıkmak Allah’ın kendisinden yana olacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde yangın cıktıgını görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında evden cıkamamak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir