AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin vücudunda yaralar görmek

Kahve falında birinin vücudunda yaralar görmek

Kahve falında birinin vücudunda yaralar görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok kötü günler yaşayacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda yaralar gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi genişletmek için faaliyetlerde bulunmalısınız.

Kahve falında vücudunda siyah yaralar görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda yara çıkmak kişinin malını kaybedebileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında insan vücudunda yara görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında vücudu yara içinde görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işarettir.

Kahve falında vücutta yaralar görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta kırmızı yaralar görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda kırmızı yaralar görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir