AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda yara çıkmak

Kahve falında vücudunda yara çıkmak

Kahve falında vücudunda yara çıkmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda yara çıkmak gördüyseniz:

  • Biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında vücutta yara çıkmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda yara çıkmak zararını tamamen kapatacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun vücudunda yaralar görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, çok büyük hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücut yarası görmek kişinin geri planda kalacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta yara izi görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Kahve falında kendi vücudunda yaralar görmek evlerin ayrılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunun yara döktüğünü görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunu yara içinde görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir