AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu yara içinde görmek

Kahve falında vücudunu yara içinde görmek

Kahve falında vücudunu yara içinde görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, borçlarının kapanacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kısmetin açılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunu yara içinde gördüyseniz:

  • Bir fikrinizin hayat bulmasını istiyorsanız öncelikle dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında vücudu yara içinde görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında vücudunu yara içinde görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi vücudunda yaralar görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının vücudunda yara görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında birinin vücudunda yara görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin vücudunda yara görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta yara izi görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir