AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunun yara döktüğünü görmek

Kahve falında vücudunun yara döktüğünü görmek

Kahve falında vücudunun yara döktüğünü görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, kazancın devamlı olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunun yara döktüğünü gördüyseniz:

  • Pozitif olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında vücudunda yaralar görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında vücutta yara çıktığını görmek şansının ve bahtının açık olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunu yara içinde görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında vücutta yara çıkmak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, işlerine dört elle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun vücudunda yaralar görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda kırmızı yaralar görmek yerinde saymayacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda yara cıktıgını görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir