AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi vücudunda yaralar görmek

Kahve falında kendi vücudunda yaralar görmek

Kahve falında kendi vücudunda yaralar görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, rızkının kesileceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok zor bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında kendi vücudunda yaralar gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının vücudunda yara görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında vücudunun yara olduğunu görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda yara olduğunu görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında insan vücudunda yara görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine inanılır.

Kahve falında vücutta yara izi görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda yaralar görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda yaralar olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir