AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta yara çıkmak

Kahve falında vücutta yara çıkmak

Kahve falında vücutta yara çıkmak evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta yara çıkmak gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Kahve falında vücudunda yara çıkmak maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, hacetinizin giderilmesine delalet eder.

Kahve falında vücutta yara çıkmak manevi bir rahatlama yaşanacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda yara cıktıgını görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine işarettir.

Kahve falında kendi vücudunda yaralar görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin vücudunda yara görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında birinin vücudunda yara görmek bunalıma gireceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında başkasının vücudunda yara görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına işarettir.

Kahve falında vücutta yara çıktığını görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir