AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut yarası görmek

Kahve falında vücut yarası görmek

Kahve falında vücut yarası görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücut yarası gördüyseniz:

  • Sizi sıkan bir konudan kurtulup, rahat nefes alabilirsiniz.

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında vücutta yara izi görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta yara çıkmak hayattan her istediğini alacağına, bir daha kopmayacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda yara olduğunu görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, helal rızık yiyeceğine inanılır.

Kahve falında eşinin vücudunda yara görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunu yara içinde görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında vücudu yara içinde görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir