AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını görmek

Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını görmek

Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, hastalığın biteceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, dara düşeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, imkanlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da durumlarla ilgili soru işaretleriniz ya da belli bir işin olup olmayacağı konusunda şaibeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kurşunla yaralanmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda kurşun yarası görmek bereketin geleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnında kurşun yarası görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına işarettir.

Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunla yaralandığını görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine işaret eder.

Kahve falında kurşunlanarak yaralandığını görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünde kurşun yarası görmek makamından olacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir