AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, zararının büyük olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, sevdiği insanların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek gördüyseniz:

  • Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarındaki kılları temizlemek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaktaki kılları temizlemek fal sahibinin içine kapanacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına delalet eder.

Kahve falında kıllı bacakları temizlemek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaktan kıl temizlemek kazanç kapılarının kapanacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işarettir.

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine yorulur.

Kahve falında bacak kılı temizlemek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına yorulur.

Kahve falında kıllı bacak temizlemek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir