AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bacağında kıl görmek

Kahve falında kendi bacağında kıl görmek

Kahve falında kendi bacağında kıl görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi bacağında kıl gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeniz veya aniden harekete geçmemeniz durumunda olaylar kendiliğinden çözülebilir.

Kahve falında bacakları kıllanmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi bacaklarını kıllı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak arasında kıl görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, ana baba dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağından kıl almak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı bacak görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağında çok kıl görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının bacaklarını kıllı görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kendini bacaklarını kıllı görmek yeni siparişler alacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir