AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakların kıllandığını görmek

Kahve falında bacakların kıllandığını görmek

Kahve falında bacakların kıllandığını görmek hem mal ve para kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıhhat ve moral bulacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakların kıllandığını gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek veya işlerinize karışabilecek kişilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kıllı bacakları temizlemek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının bacağında kıl görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak kılları traş etmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine işarettir.

Kahve falında birinin bacağında kıl görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kadın bacağında kıl görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında kılsız bacak görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında bacak kılı yolmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir