AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklardan kıl almak

Kahve falında bacaklardan kıl almak

Kahve falında bacaklardan kıl almak aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bacaklardan kıl almak gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında bacak kılı temizlemek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının bacaklarını kıllı görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında bacak kıllarının uzadığını görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacakta siyah kıl görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, gelirinin sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarını tıraş etmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına işarettir.

Kahve falında bacağından kıl koparmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaklarında kıl çıktığını görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir