AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında kesikler görmek

Kahve falında karnında kesikler görmek

Kahve falında karnında kesikler görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında karnında kesikler gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz veya aşırı tepkiler vermeniz iyi sonuçlar doğurmayabilir.

Kahve falında karnında kesikler görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında süt kesiği görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında el kesikliği görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda kesikler görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında tırnak kesiği görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kesikler görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmak kesiği görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında elinde kesikler görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir