AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarda morluk görmek

Kahve falında bacaklarda morluk görmek

Kahve falında bacaklarda morluk görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarda morluk gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında bacak morarması görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet eder.

Kahve falında bacağını morarmış görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında bacağında morluklar görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta morarma görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor bacak görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarını mor görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında bacaklarında morluk görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında bacakları morarmış görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir