AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta morluk görmek

Kahve falında bacakta morluk görmek

Kahve falında bacakta morluk görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında bacakta morluk gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan konunun cevabını bulabileceksiniz.

Kahve falında bacakları morarmış görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağını mor görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret eder.

Kahve falında bacak morarması görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarını mor görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına alamet eder.

Kahve falında bacağını morarmış görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Kahve falında bacaklarında morluklar görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bacağı morarmış görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağında morluklar görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir