AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı mor görmek

Kahve falında bacağı mor görmek

Kahve falında bacağı mor görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağı mor gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bağlantılarınız yetersiz olsa bile, iş birliklerinize odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında bacağı mor görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarında morluklar görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında mor bacak görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarda morluk görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında bacağını morarmış görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağında morluk görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarında morluk görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarda morluklar görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir