AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakları morarmış görmek

Kahve falında bacakları morarmış görmek

Kahve falında bacakları morarmış görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacakları morarmış gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Kahve falında bacakta morarma görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarda morluklar görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine inanılır.

Kahve falında bacaklarında morluklar görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında bacak morarması görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağı mor görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında morarmış bacak görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağını morarmış görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta morluk görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir