AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş kremi sürmek

Kahve falında güneş kremi sürmek

Kahve falında güneş kremi sürmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneş kremi sürmek gördüyseniz:

  • Doğru kelimeleri kullanarak çevrenizdeki kişilerle uyum içinde ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında güneş kremi sürmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş kremi almak hayatının kötüleşmeye başlayacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sırta krem sürmek güç ve kudret kazanacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına işarettir.

Kahve falında ele krem sürmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına delalettir.

Kahve falında beyaz krem sürmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, sağlığın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında göze krem sürmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ellere krem sürmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında saç krem sürmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir