AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuda iğne batırmak

Kahve falında vücuda iğne batırmak

Kahve falında vücuda iğne batırmak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında vücuda iğne batırmak gördüyseniz:

  • Belirsiz konuşmalar veya net olmayan mesajlar ise, suların bulandırılması anlamına gelebilir.

Kahve falında vücuduna iğne batırmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücuda iğne batırmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, elinin darlık içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğne batırdığını görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu iğne batırmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağa iğne batırmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine iğne batırmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para işaret eder.

Kahve falında birine iğne batırdığını görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir