AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarda leke görmek

Kahve falında bacaklarda leke görmek

Kahve falında bacaklarda leke görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında bacaklarda leke gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmenizi sağlayacak plan değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında bacakta leke görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında lekeli bacak görmek haneden birinin ayrılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarda leke görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarında leke görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kan lekesi silmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çimen lekesi görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlekte leke görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alnında leke görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, hastalıklarının azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir