AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarında leke görmek

Kahve falında bacaklarında leke görmek

Kahve falında bacaklarında leke görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, işini en iyi şekilde yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında leke gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Kahve falında bacaklarda leke görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bacaklarında leke görmek kirli işlere bulaşacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta leke görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lekeli bacak görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında güneş lekeleri görmek birçok işin birlikte yapılacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde leke görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta leke görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir