AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta leke görmek

Kahve falında bacakta leke görmek

Kahve falında bacakta leke görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta leke gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar ya da şanslar söz konusu olabilir, çok iyi değerlendirin.

Kahve falında bacaklarda leke görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta leke görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulur.

Kahve falında lekeli bacak görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaklarında leke görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağ lekesi görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında idrar lekesi görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta beyaz leke görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işarettir.

Kahve falında çamaşır suyu lekesi görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir