AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimen lekesi görmek

Kahve falında çimen lekesi görmek

Kahve falında çimen lekesi görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, mevlit okutacağına delalet eder.

Kahve falında çimen lekesi gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı şeyleri istemese de, uzlaşmacı olmanız herkesin mutlu olmasını sağlayacak anlaşma zeminini hazırlayabilir.

Kahve falında çimen lekesi görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimende yürüdüğünü görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun yeşil çimen görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen yemek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimen dikmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ot çimen görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek yenilenme yaşayacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında çimende yılan görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir