AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlekte leke görmek

Kahve falında beyaz gömlekte leke görmek

Kahve falında beyaz gömlekte leke görmek kazancının eksileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, üzücü haberler alacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz gömlekte leke gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili konulardaki teşhis benzeri durumlarda da doğru zamanı beklemenizde fayda var.

Kahve falında beyaz lekeli gömlek görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde leke görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında lekeli beyaz gömlek görmek mahsullerin fazlalaşacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlekte leke görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine inanılır.

Kahve falında lekeli gömlek görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yorulur.

Kahve falında gömlekte leke görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında vücutta beyaz leke görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kolunda beyaz lekeler görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir