AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnında leke görmek

Kahve falında alnında leke görmek

Kahve falında alnında leke görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, işlerinin iyi gideceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına yorulur.

Kahve falında alnında leke gördüyseniz:

  • Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında alnında kara leke görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına işarettir.

Kahve falında alnında leke görmek yaraların merheminin bulunulacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücut lekesi görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerinde leke görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, evlatlarının hayrını göreceğine yorulur.

Kahve falında dişlerini lekeli görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine inanılır.

Kahve falında ceviz lekesi görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lekeli kazak görmek çok üzüntü yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında yüzde kahverengi lekeler görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir