AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli bacak görmek

Kahve falında lekeli bacak görmek

Kahve falında lekeli bacak görmek mal ve rızkın çoğalmasına, ticarette zarar edeceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında lekeli bacak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri korumanız gerekiyor.

Kahve falında lekeli bacak görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarında leke görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakta leke görmek çok hayır duası alacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarda leke görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına inanılır.

Kahve falında lekeli yatak görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine delalettir.

Kahve falında lekeli duvar görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah lekeler görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir