AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin vücudunda kıl görmek

Kahve falında birinin vücudunda kıl görmek

Kahve falında birinin vücudunda kıl görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, problemlerini çözeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin vücudunda kıl gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fizikselden çok zihinsel olarak gereklidir.

Kahve falında bütün vücudu kıllı görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında vücudunun kıllı olduğunu görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudundan kıl kesmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, malında azalmaya işaret eder.

Kahve falında vücuttan kıl çıkarmak insanların hayır dualarının alınacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında vücut kıllarının uzadığını görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta siyah kıl görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda kıl çıkarmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir