AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı kadın vücudu görmek

Kahve falında kıllı kadın vücudu görmek

Kahve falında kıllı kadın vücudu görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kıllı kadın vücudu gördüyseniz:

  • Deneyimli kimselerin tavsiyelerini dinleyerek önce sıradan işlerinizi düzene sokun.

Kahve falında kıllı kadın vücudu görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında vücudu kıllı kadın görmek kazançlı işlere girileceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın vücudunda kıl görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudundan kıl çıkarmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunu kıllanmış görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında vücut kılı kesmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında vücudun kıllarını temizlemek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına yorulur.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, işlerinin tutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir