AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kıl çıkarmak

Kahve falında vücudunda kıl çıkarmak

Kahve falında vücudunda kıl çıkarmak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, bir anda atılıma geçeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, işlerinin ağırlaşacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların incelenmesi gerekiyor.

Kahve falında vücudundan kıl çıkarmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda kıl çıkarmak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kıl çıkarmak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hane içine ay doğacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda kene çıkarmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudundan yılan çıkarmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında vücudundan diken çıkarmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda kir çıkarmak vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir