AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kıl koparmak

Kahve falında vücudunda kıl koparmak

Kahve falında vücudunda kıl koparmak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda kıl koparmak gördüyseniz:

  • İçinizde beslediğiniz duygu, niyet ya da özlemlerinizi gidermenize yardım edebilecek acil adımlar atmanız gerekiyor.

Kahve falında vücut kılı kesmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kıl temizlemek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıllı vücut görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi vücudunu kıllı görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta siyah kıl görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda kıl çıkarmak tüm sıkıntıların giderileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulur.

Kahve falında insan vücudunda kıl görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudun kıllanmasını görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir