AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuttan kıl aldırmak

Kahve falında vücuttan kıl aldırmak

Kahve falında vücuttan kıl aldırmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, yolunun hep açık olacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, maddi güç elde edeceğine, takdir edilen kişi olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kıl aldırmak gördüyseniz:

  • Yarın herşeye farklı bakacaksınız.

Kahve falında vücuttan kıl aldırmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında kıl aldırmak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında bacak kılı aldırmak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında cımbızla kıl aldırmak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzündeki kılları aldırmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüz kılı aldırmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, atılıma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kıl aldırdığını görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir