AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüm vücudu kıllı görmek

Kahve falında tüm vücudu kıllı görmek

Kahve falında tüm vücudu kıllı görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında tüm vücudu kıllı gördüyseniz:

  • Kararsız olmanız aleyhinize durumlara yol açabilir.

Kahve falında tüm vücudu kıllı görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında tüm ekmek görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek içinin de rahat edeceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüm karpuz görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına işarettir.

Kahve falında tüm gezegenleri görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, hayatının daha kolay olacağına işaret eder.

Kahve falında tüm tanıdıklarını görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüm altın görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Kahve falında tüm insanların öldüğünü görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, nimetin ve kazancın artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir