AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, borçlarının ödeneceğine delalettir.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek gördüyseniz:

  • Daha iyi yaşam koşulları için yapılacak düzenlemeler ruhunuzu da besleyebilir.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına inanılır.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek çok büyük adımlar atılacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında ekmeğin üzerine yağ sürmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, ona kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ekmek üzerine yağ sürmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek başına türlü belalar geleceğine, çok kötü günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında kızarmış yağlı ekmek yemek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalettir.

Kahve falında duvara yağ sürmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir