AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuttan yağ çıkarmak

Kahve falında vücuttan yağ çıkarmak

Kahve falında vücuttan yağ çıkarmak çok büyük çaba sarfedeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, büyük başarı kazanacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında vücuttan yağ çıkarmak gördüyseniz:

  • Çekingenlik ya da güvensizlik önemli kayıplara sebep olabilir.

Kahve falında vücuttan yağ çıkarmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında vücuda yağ sürmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yağ çıkarmak birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudundan yılan çıkarmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan böcek çıkarmak hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda kene çıkarmak gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kemik çıkarmak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir