AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine su dökmek

Kahve falında üzerine su dökmek

Kahve falında üzerine su dökmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine su dökmek gördüyseniz:

  • İşinizle veya önemsediğiniz bazı konularla ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında ateşin üzerine su dökmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kovada su dökmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında fidana su dökmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında köpüklü su dökmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hem dua alacağına alamet eder.

Kahve falında yatağa su dökmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamamda su dökmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, çok yoğun çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masaya su dökmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir