AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağa krem sürmek

Kahve falında bacağa krem sürmek

Kahve falında bacağa krem sürmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında bacağa krem sürmek gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Kahve falında bacağa krem sürmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında bacağına krem sürmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarına krem sürmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, düşmanına galip geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göze krem sürmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kremi sürmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa krem sürmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet eder.

Kahve falında başkasına krem sürmek eski enerjisini bulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü krem sürmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sürekli yerinde sayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir