AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarını uzatmak

Kahve falında bacaklarını uzatmak

Kahve falında bacaklarını uzatmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, refaha erişileceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını uzatmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafa ilgisiz davranmanız veya bazı konularla ilgilenmiyormuş gibi bir tavır takınmanız, bazı kişileri utandırabilir veya rahatsız edebilir.

Kahve falında bacakları uzatmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarını uzatmak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacak uzatmak yüceltileceği sözler duyacağına, zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dil uzatmak gönlünce bir yaşamı olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğine el uzatmak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının uzvunu görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvunu traş etmek günahların da affolacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal uzattığını görmek zorluğa düşeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir