AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakları uzatmak

Kahve falında bacakları uzatmak

Kahve falında bacakları uzatmak fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, rahatının yerinde olacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında bacakları uzatmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmekten veya bildiğiniz gibi ilerlemekten korkmamalısınız.

Kahve falında bacakları uzatmak eline geçen paraları tutamayacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında bacaklarını uzatmak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yolunun açılacağına inanılır.

Kahve falında bacak uzatmak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet eder.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek uzvu yalamak her iki tarafın da çok üzüleceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının uzvunu görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarini uzatmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yatakta uzanan birini görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir