AnaSayfa / Genel / Kahve falında para uzatmak

Kahve falında para uzatmak

Kahve falında para uzatmak yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para uzatmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili veya duygusal hassasiyet gerektiren konularda yanlış ya da sizin alanınıza girmeyen düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında uzatılan parayı almak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine para uzatmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına işaret eder.

Kahve falında para uzatmak bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında uzatılan parayı almamak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğine el uzatmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin el uzattığını görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, parasının her zaman bereketli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül uzatmak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir