AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ekmek uzatmak

Kahve falında birine ekmek uzatmak

Kahve falında birine ekmek uzatmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine ekmek uzatmak gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanız belli konularda istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ekmek uzatmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birine ekmek uzatmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kadın uzvu görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında saçı uzatmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün uzvunu görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birini uzanırken görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzanarak namaz kılmak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir